Seccions de l´escola

<

Extraescolars i campus

Bàsquet

Bàsquet

L'AEE RC disposa d'una secció de bàsquet composada per més de 20 equips de totes les edats, des de la iniciació (4-5 anys) fins a la categoria sènior. Està estructurada en tres etapes formatives:

Iniciació i minibàsquet (4-11 anys).
Promoció (12-16 anys).
Competició (+de 16).

Gimnàstica Esportiva

Gimnàstica Esportiva

La secció esportiva de Gimnàstica Artística del Regina Carmeli es divideix en dos importants blocs:

INICIACIÓ ESPORTIVA (3 a 6 anys) Fem una iniciació esportiva basada en experiències motrius variades, la iniciació en diferents esports, i el joc com a fil conductor. Treballem la psicomotricitat dels infants.

COMPETICIÓ (7 a 15 anys): Treballem la cultura esportiva a través de la gimnàstica. Un esport que permet treballar l’esforç i la disciplina. A més treballem també les tables grupals que ens permeten ensenyar la importància del treball en equip.

El nostre gimnàs està equipat amb tots els aparells de gimnàstica artística femenina (barres d’equilibri, asimètriques, plataforma de salt i mans lliures).

HipHop

HipHop

Aquesta activitat és un nou concepte de classe dirigida, no només els nens i nenes reben informació per a la seva formació́ musical i coreogràfica si no que éssinònim de professionalitat, innovació, exclusivitat, aprenentatge, diversió́, bon ambient i una formació́ qualificada i adequada a la edat de la persona.
Treballem coreografies musicals que impliquen un treball de coordinació́ corporal i un treball mental de retenir els moviments, a més d’identificar els sons en les cançons i moure’s en el moment oportú́ per a cada pas.
A més de treballar la part artística, també es treballa la part creativa i emocional. La finalitat de ballar, a més de ser un esforç̧ físic, és arribar a l’espectador, per tant fer arribar el missatge que volem transmetre mitjançant la coreografia treballada.
La diversió i la formació a través de les classes diriguidessés l’objectiu principal, ja que a més de centrar-nos en la millora professional del alumne o alumna, volem que es diverteixi, gaudeixi i tingui una sensació de satisfacció a l’hora de realitzar el ball. Per tant, sentir-se a gust i realitzat és un resultat doblement favorable.

Quina és la nostra missió:
La oportunitat de que els nens i nenes puguin conèixer la cultura del hiphop, la dansa urbana i aquest gènere musical i artístic.

Oferir un conjunt d’activitats relacionades amb la música, el coneixement d’aquesta i l’aprenentatge de coreografies musicals.

Estimular la part artística i així treballar aspectes com la psicomotricitat, la coordinació, la interpretació musical, la memòria i l’activitat física.

Desenvolupar la part de treball en grup, la cohesió de grup i el companyerisme. Gaudir d’una experiènciaartística, grata, lúdica i emocionant.

Iniciació Esportiva i Multiesport

Iniciació Esportiva i Multiesport

Destinada a nens i nenes d’educació Infantil i primer cicle de primària.
Iniciació esportiva generalitzada.
No especialització precoç a una sola modalitat esportiva sinó treball multidisciplinar d’aspectes bàsics comuns a molts esports: futbol, bàsquet, voleibol, handbol, atletisme, rugby, hoquei, tennis...
Treball de les habilitats i destreses motrius mitjançant el joc pre-esportiu amb gran transferència amb els esports d’equip.

Distingim dues etapes d’Iniciació Esportiva: Infantil (p4 i P5) i Primària (1r i 2n).

INFANTIL P4 I P5: Participen al programa JIE (Jornades d’Iniciació Esportiva) del Consell Esportiu de Terrassa.

Realitzen sis Jornades (en dissabte) durant la temporada: Atletisme, Judo, Psicomotricitat, Mini tennis, Bàsquet-Handbol i Orientació.
Web de JIE Consell Esportiu Terrassa

PRIMÀRIA 1R i 2N: Participen al programa Multiesportiu del Consell Esportiu de Terrassa.

Realitzen Quatre Jornades de cada Esport d’Equip (mini futbol, mini handbol, mini bàsquet i voleibol circulator i també realitzen jornades puntuals per conèixer altres esports (atletisme, cros, activitats aquàtiques, golf i rugby.
Web del programa Multiesportiu Consell Esportiu Terrassa

Enguany, en les activitats multiesportives s’ha posat en marxa, com a prova pilot, el desenvolupament del projecte Juga Verd Play, un programa que pretén educar en valors dins de l’esport amb l’objectiu que els infants valorin altres aspectes més enllà del resultat final (puntuació en un partit), entendre que els valors i el joc net també condicionen el resultat final d’una competició.

Taekwondo

Taekwondo

El taekwondo és una art marcial, que va néixer a Corea del Sur, on es pot fer sevir qualsevol part del cos per colpejar a l’adversari (colzes, genolls, peus, mans…), en l’àmbit de competició de combat només es pot colpejar amb el peu, tant sigui al tronc com a la cara, o bé amb el puny sempre que sigui al tronc del cos, no es pot colpejar per sota de la cadera. El taekwondo és una art marcial que no està pensada per a l’atac, sinó per la defensa. Va ser introduït com a esport olímpic als jocs de Sidney del 2000.

Aquesta extraescolar va dirigida per a gent tant com de dins, com de fora de l’escola, a partir de 1r de primària.

Objectius: fomentar el creixement tant físic com mental, desenvolupar al màxim totes les qualitats físiques del nostre cos, fomentar la disciplina, inculcar valors com el companyerisme o el respecte

Tennis Taula

Tennis Taula

Activitat Adreçada a nois i noies de primària i secundària.

Entrenaments segons grup d'edat i nivells. Els dilluns i els dimecres de 17,15h. a 18,15h.

Participació als campionats escolars organitzats pel consell esportiu de Terrassa. Individuals i per equips en diferents categories